stcrt-2010-3005-001.png Ontwerpbestemmingsplan Opperduit 460

Burgemeester en wethouders van de gemeente Nederlek maken bekend dat op basis van artikel 3.8 e.v. van de Wet ruimtelijke ordening, met ingang van 3 maart 2010 voor een periode van zes weken voor eenieder ter inzage ligt:

Het ontwerpbestemmingsplan Opperduit 460.

Ter plaatse van het plangebied vigeert momenteel het bestemmingsplan Landelijk Gebied 1982. Het bestemmingsplan Opperduit 460 is ontwikkelend van aard en maakt planologisch de toepassing van de ruimte voor ruimte regeling mogelijk, in die zin dat alle voormalig agrarische opstallen vervangen worden door twee vrijstaande woningen.

Binnen de genoemde termijn wordt het ontwerpbestemmingsplan Opperduit 450 beschikbaar gesteld op de gemeentelijke website www.nederlek.nl.

Het ontwerpbestemmingsplan Opperduit 460 is verbeeld op www.ruimtelijkeplannen.nl. Dit betreft het juridisch bindende exemplaar.

Zienswijzen

Binnen de gestelde termijn van zes weken kan eenieder zijn of haar zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan bij voorkeur schriftelijk maar ook digitaal (info@nederlek.nl) onder vermelding van ‘zienswijze ontwerpbestemmingsplan Opperduit 460’ indienen.

Een schriftelijk zienswijze kan worden gericht aan de Gemeenteraad, Postbus 2503, 2940 AA te LEKKERKERK.

Voor het kenbaar maken van een mondelinge zienswijze kunt u op werkdagen (maandag tot en met donderdag) een afspraak maken met mevrouw M. de Bruin via telefoonnummer 0180-667717. Een telefonische afspraak dient uiterlijk één week voor het einde van de terinzagelegging te worden gemaakt. Het is niet mogelijk telefonisch uw zienswijze kenbaar te maken.

Algemene informatie

Voor algemene informatie met betrekking tot het ontwerpbestemmingsplan kunt u contact opnemen met de publieksbalie via telefoonnummer 0180-667722.

Naar boven