stcrt-2010-2968-001.png Ontwerpprojectbesluit zorgwoning Markveldsedijk 3 in Neede

Voor de Markveldsedijk 3 in Neede geldt het bestemmingsplan ‘Buitengebied, herziening 1987’ (Neede). In dit bestemmingsplan staat dat het perceel mag worden gebruikt voor de uitoefening van het agrarische bedrijf. De gemeente kan hiervan afwijken door een projectbesluit te nemen. De gemeente heeft een bouwaanvraag ontvangen waarvoor een projectbesluit moet worden genomen voor het gebruiken en deels verbouwen van het hoofdgebouw (woning en schuur) tot zorgwoning.

Het ontwerpprojectbesluit ligt met de bijlagen van 3 maart tot en met 13 april 2010 ter inzage in de Gemeentewinkel, Marktstraat 1 in Borculo. Binnen deze termijn van zes weken kan iedereen zijn mening geven over het ontwerpprojectbesluit. Dit heet het indienen van zienswijzen.

U kunt schriftelijk zienswijzen indienen door een brief te sturen naar burgemeester en wethouders van Berkelland, Postbus 200, 7270 HA in Borculo. Voor het indienen van mondelinge zienswijzen kunt u contact opnemen met de afdeling Ruimte en Projecten, telefoonnummer 0545-250 325. Alleen degenen die tijdig zienswijzen indienen, kunnen later beroep instellen tegen een uiteindelijk projectbesluit. Deze publicatie, het ontwerpprojectbesluit en de bijlagen zijn ook te lezen via de gemeentelijke website (www.gemeenteberkelland.nl onder Actueel → Ruimtelijke plannen).

Naar boven