stcrt-2010-2948-001.png Gewijzigde vaststelling bestemmingsplan Greate Súdein 35 Uitwellingerga

Burgemeester en wethouders van Wymbritseradiel maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad van Wymbritseradiel op 19 januari 2010 het bestemmingsplan Greate Súdein 35 Uitwellingerga gewijzigd heeft vastgesteld.

Inhoud/locatie:

Het bestemmingsplan bevat de planologisch regeling voor de bouw van een woning, de realisatie van circa 10 ligplaatsen en de gedeeltelijke versmalling van de opvaart ten behoeve van parkeerplaatsen op het perceel Greate Súdein 35 te Uitwellingerga.

Wijzigingen:

De gemeenteraad voornoemd heeft bij de vaststelling een wijziging aangebracht ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan. Deze wijziging omvat een aanpassing van de aanduiding ‘jachthaven’ zodanig dat twee ligplaatsen aan de zijde van de Súdeinsterfeart worden gerealiseerd.

Inzien:

Het vastgestelde bestemmingsplan ligt met ingang van 5 maart 2010 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage in het gemeentehuis (centrale balie, tijdens de openstellingtijden), Stadslaan 75 te IJlst. Ook is het mogelijk het vastgestelde plan in te zien via de website www.wymbritseradiel.nl/bestemmingsplannen.

Beroep:

Gedurende bovengenoemde termijn kan een beroepschrift worden ingediend tegen het vastgestelde plan bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage door:

  • Een belanghebbende die tijdig een zienswijze heeft ingediend op het ontwerpplan;

  • Een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest om een zienswijze in te dienen;

  • Eenieder tegen de wijzigingen ten opzichte van het ontwerpplan.

Het beroepschrift moet voorzien zijn van naam, adres, datum, de omschrijving van de beslissing, de gronden van het beroep en een handtekening.

Het besluit treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Binnen de beroepstermijn kan tevens een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State worden ingediend waardoor het besluit niet in werking treedt voordat op het verzoek is beslist.

IJlst, 4 maart 2010

Naar boven