stcrt-2010-2942-001.png Vaststelling bestemmingsplan ‘t Gietelinck, locatie Frank Daamenstraat naast 2, Ulft

Burgemeester en wethouders maken bekend, dat de gemeenteraad op 18 februari 2010 het bestemmingsplan ‘’t Gietelinck, locatie Frank Daamenstraat naast 2, Ulft’ ongewijzigd heeft vastgesteld. Het bestemmingsplan regelt de wijziging van twee percelen met een woonbestemming in een perceel met de bestemming ‘Maatschappelijk’ en een perceel met de bestemming ‘Gemengd’.

Plangebied

Het plangebied van bestemmingsplan ‘t Gietelinck, locatie Frank Daamenstraat naast 2, Ulft heeft betrekking op het onbebouwde terrein tussen de percelen Frank Daamenstraat 2 en Ir. Sassenstraat 32-1 in Ulft.

Inzage

Het vastgestelde bestemmingsplan ‘’t Gietelinck, locatie Frank Daamenstraat naast 2, Ulft’ ligt van 4 maart 2010 tot 15 april 2010 voor iedereen ter inzage. Tijdens de openingstijden (maandag t/m vrijdag van 8.30–12.00 uur; maandag t/m donderdag van 15.00–17.00 uur; maandag van 17.00–19.00 uur) van het gemeentehuis kan het besluit en het vastgestelde plan worden ingezien bij de Publieksbalie in het gemeentehuis in Gendringen. Op verzoek kan het plan ook worden ingezien buiten openingstijden. In dat geval kan contact worden opgenomen met de Publieksbalie tel. (0315) 292 292. De stukken kunnen ook worden ingezien op de website van de gemeente (www.oude-ijsselstreek.nl) onder ‘De gemeente, Wonen, Bestemmingsplannen’.

Beroep

Tijdens de periode van de terinzagelegging kan tegen het besluit van de gemeenteraad beroep worden aangetekend bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Van deze beroepsmogelijkheid kan gebruik worden gemaakt door een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest om een zienswijze bij de gemeenteraad in te dienen.

Inwerkingtreding

Het vaststellingsbesluit treedt in werking op 15 april 2010, tenzij binnen de beroepstermijn in samenhang met een ingesteld beroep een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend. Het besluit treedt dan niet in werking voordat op het beroep is beslist.

Naar boven