stcrt-2010-2936-001.png Ontwerpbestemmingsplan landgoed Nieuwe Weuste

Burgemeester en Wethouders van Winterswijk maken ingevolge het bepaalde in artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening bekend, dat vanaf 3 maart 2010 gedurende zes weken tot en met 13 april 2010, het ontwerpbestemmingsplan ‘Landgoed Nieuwe Weuste’ ter inzage ligt.

Doel van dit plan is het stichten van een nieuw landgoed bestaande uit ontwikkeling van 5,8 hectare nieuwe natuur, inclusief de bouw van één landhuis met één wooneenheid en een bijgebouw, gelegen tussen de Vosseveldseweg en de Bekeringweg (naast recreatieterrein Wiltershaar).

Het ontwerpbestemmingsplan ligt ter inzage bij de receptie van het gemeentekantoor, Stationsstraat 25. Het plan is digitaal raadpleegbaar via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl alsmede via onze site www.winterswijk.nl onder: wonen en leven/ruimtelijke ordening/deelplannen buitengebied.

Gedurende de inzagetermijn kan eenieder schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze omtrent het ontwerp aan de gemeenteraad kenbaar maken (Postbus 101, 7100 AC Winterswijk).

Winterswijk, 2 maart 2010

Burgemeester en wethouders.

Naar boven