stcrt-2010-2933-001.png Ontwerpbestemmingsplan Schuringsedijk 29 ter inzage

Burgemeester en wethouders van Cromstrijen maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat vanaf maandag 1 maart 2010 het ontwerpbestemmingsplan Schuringsedijk 29 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage ligt en kan worden geraadpleegd tijdens de openingstijden bij het Servicecentrum in het gemeentehuis aan de Buttervliet 1 in Numansdorp.

Het ontwerpplan heeft betrekking op de percelen Schuringsedijk 27–29a in Numansdorp. Deze percelen zijn gelegen in het plangebied van het bestemmingsplan Landelijk gebied, eerste herziening. Het ontwerpplan is gericht op de gedeeltelijke omzetting van de agrarische bestemming van deze percelen naar een woon- en tuinbestemming.

Gedurende bovengenoemde termijn kan eenieder bij ons college een schriftelijk of mondelinge zienswijze naar voren brengen tegen de voorgenomen wijziging van het plan. De schriftelijke zienswijze moet worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Cromstrijen, Postbus 7400, 3280 AE Numansdorp. Het bestemmingsplan vindt u ook op de internetsite www.ruimtelijkeplannen.nl.

NB: Eerder heeft het voorontwerpbestemmingsplan ter inzage gelegen. In de publicatie d.d. 3 juli 2009 is toen evenwel abusievelijk vermeld dat het om een ontwerpbestemmingsplan ging.

Naar boven