stcrt-2010-2916-001.png Ontwerpprojectbesluit gebruik fietstunnel Westelijke Randweg

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Heemskerk maakt op grond van artikel 3.11 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpprojectbesluit ‘gebruik fietstunnel Westelijke Randweg’ met ingang van 26 februari 2010 gedurende zes weken ter inzage ligt.

Door de aanleg van de Westelijke randweg wordt de bestaande fietsverbinding tussen Heemskerk en Beverwijk over de Kleine Houtweg en de Gladiolenlaan onderbroken. In plaats daarvan komt er oostelijk van de huidige verbinding een fietstunnel onder de Westelijke randweg, die aan de noord- en zuidzijde weer op respectievelijk de Kleine Houtweg en de Gladiolenlaan wordt aangesloten. Om het gebruik van de fietstunnel mogelijk te maken voor doorgaand fietsverkeer zal een projectbesluit genomen moeten worden.

Het ontwerpprojectbesluit ‘gebruik fietstunnel Westelijke Randweg’ kan worden ingezien van 26 februari tot en met 8 april 2010 in het gemeentehuis Bachstraat 6 te Heemskerk en is raadpleegbaar op www.heemskerk.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl.

Eenieder kan gedurende de inzagetermijn schriftelijk zijn/haar zienswijze kenbaar maken. U moet uw zienswijze richten aan het college van burgemeester en wethouders, Postbus 1, 1960 AA Heemskerk. Ook kan eventueel mondeling een zienswijze kenbaar worden gemaakt. U kunt hiertoe een afspraak maken via telefoonnummer (0251) 256 982.

Om termijnoverschrijding te voorkomen wordt u verzocht om uiterlijk 14 dagen vóór afloop van de inzagetermijn een afspraak te maken.

Naar boven