stcrt-2010-2865-001.png Ontwerpbestemmingsplan ‘Hostel Blekerstraat 30’, Almere Stad

Burgemeester en wethouders van Almere maken bekend dat voor het perceel Blekerstraat 30 een nieuw bestemmingsplan is voorbereid.

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Hostel Blekerstraat 30’ ligt met bijbehorende stukken, met ingang van maandag 1 maart tot en met maandag 12 april 2010, gedurende zes weken voor eenieder ter inzage.

Het bestemmingsplan voorziet in de realisatie van een hostel voor drugsverslaafden met een psychiatrische aandoening op het perceel Blekerstraat 30 in Almere Stad. Het bestaande pand op dit perceel zal worden verbouwd tot een wooncomplex met een koppeling tussen wonen en zorg. Het complex omvat onder andere 29 wooneenheden, één logeerkamer en voorzieningen voor bewoners en begeleidend personeel.

Gedurende de termijn dat het ontwerpbestemmingsplan ter inzage ligt, kan eenieder schriftelijk (geen e-mail) zijn zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad van Almere indienen. U kunt uw zienswijze richten aan: De gemeenteraad van Almere, Postbus 200, 1300 AE Almere, o.v.v. Ontwerpbestemmingsplan ‘Hostel Blekerstraat30’.

Het is ook mogelijk uw zienswijze mondeling in te dienen via de Dienst Stedelijke Ontwikkeling, afdeling Ruimtelijke Ordening en Milieu (DSO/ROM).

U kunt hiervoor contact opnemen met het secretariaat DSO/ROM op telefoonnummer (036) 548 41 93. Voor vragen over het ontwerpbestemmingsplan verwijzen wij u ook naar dit telefoonnummer.

De gemeenteraad neemt een besluit over de vaststelling van het bestemmingsplan en betrekt hierbij de (op tijd) ingediende zienswijzen.

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Hostel Blekerstraat 30’ met de hierbij behorende stukken is in te zien:

  • op papier en digitaal bij de balie Vergunningen, Toezicht en Handhaving in het stadhuis (B-passage), Stadhuisplein 1;

  • digitaal via de gemeentelijke website: www.almere.nl/bestemmingsplannen;

  • digitaal via de landelijke website: www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0034.BP2A07-on01.

Naar boven