stcrt-2010-2860-001.png Goedkeuring bestemmingsplan ‘1e partiële herziening Oude Campspolder Westgaag 98’

Burgemeester en wethouders van Midden-Delfland maken ingevolge artikel 28, lid 6 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening bekend dat Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland bij besluit van 9 februari 2010 goedkeuring hebben verleend aan het op 3 november 2009 door de raad gewijzigd vastgestelde bestemmingsplan ‘1e partiële herziening Oude Campspolder Westgaag 98’.

Doel van het bestemmingsplan

Het voormalige tuinbouwbedrijf aan de Westgaag 98 is gesaneerd ten behoeve van het creëren van een landschappelijk verantwoorde overgang tussen het glastuinbouwgebied van de Oude Campspolder en het open weidegebied van Midden-Delfland. Om die reden dienen de gronden van het perceel een nieuwe bestemming te krijgen. Deze gedeeltelijke bestemmingsplanherziening legt deze nieuwe bestemmingen vast voor het perceel Westgaag 98.

Het besluit van Gedeputeerde Staten ligt samen met het bestemmingsplan met ingang van 26 februari 2010 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage in het gemeentehuis bij het klantcontactcentrum, ingang Keenenburgweg 55 in Schipluiden.

Er zijn geen schriftelijke bedenkingen bij Gedeputeerde Staten ingediend tegen het gewijzigd vastgestelde bestemmingsplan. Derhalve kunnen alleen belanghebbenden die aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest om bedenkingen in te dienen gedurende de termijn van ter inzage ligging, beroep instellen tegen het besluit van Gedeputeerde Staten bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Ingevolge artikel 28, lid 7, van de Wet op de Ruimtelijke Ordening treedt het besluit van Gedeputeerde Staten omtrent de goedkeuring in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend, treedt het goedkeuringsbesluit niet in werking voordat op het verzoek om voorlopige voorziening is beslist.

Schipluiden, 25 februari 2010

Namens Burgemeester en wethouders van Midden-Delfland,

hoofd afdeling Bouwen, Milieu en Handhaving,

A. Hoeksema.

Naar boven