stcrt-2010-2859-001.png Ontwerpprojectbesluit ‘Ontsluiting Giersbergen’

Het college van Heusden maakt bekend, dat op grond van artikel 3.11, 1e lid Wet ruimtelijke ordening met ingang van 26 februari 2010 het ontwerpprojectbesluit ‘Ontsluiting Giersbergen’ gedurende zes weken voor iedereen ter inzage ligt.

Het plangebied ligt nabij Giersbergen en wordt globaal begrensd door de Margrietweg (noordzijde), door agrarisch gebied (aan de west- en oostzijde) en door het parkeerterrein van Giersbergen (zuidzijde). Het projectbesluit heeft ten doel de bestaande ontsluitingsweg van het parkeerterrein (wegnummer 58) te verbreden en te verharden zodat deze weg geschikt wordt voor tweerichtingsverkeer. De huidige verkeersafwikkeling leidt tot gevaarlijke situaties en overlast. Ontsluiting van het parkeerterrein van Giersbergen, een van de recreatieve poorten van het nationaal park Loonse en Drunense Duinen, betekent dat alleen bestemmingsverkeer een plaats krijgt binnen Giersbergen zelf.

Inzage

Hierop is procedure 1 van toepassing. Het ontwerpprojectbesluit met bijbehorende stukken ligt met ingang van 26 februari 2010 gedurende zes weken ter inzage. U kunt de stukken tijdens openingstijden inzien in het gemeentehuis in Drunen en Vlijmen en in de bibliotheek in Heusden. Een digitale versie van het ontwerpprojectbesluit is raadpleegbaar en wordt beschikbaar gesteld via onze website www.heusden.nl onder het kopje ‘actueel’/‘bestemmingsplannen’. Tevens wordt het plan beschikbaar gesteld via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Zienswijze

Gedurende de bovengenoemde termijn kan iedereen naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze omtrent het ontwerpprojectbesluit indienen bij het college van Heusden. Een schriftelijke zienswijze kunt u sturen naar het college van Heusden, Postbus 41, 5250 AA Vlijmen. Wilt u mondeling reageren dan kunt u hiervoor een afspraak maken met de heer M. Molijn, telefoon (073) 513 17 89.

Heusden, 25 februari 2010

Naar boven