stcrt-2010-2858-001.png Vaststelling van bestemmingsplanwijziging Binderen-Zuid I, Zuidwest

Burgemeester en wethouders van Deurne hebben op 9 februari 2010 bestemmingsplanwijziging Binderen-Zuid I, Zuidwest (ongewijzigd) vastgesteld.

Aannleiding

Het bestemmingsplan ‘Binderen-Zuid I’ vormt het planologische kader voor de ontwikkeling van een bedrijventerrein aan de westzijde van Deurne. In dit bestemmingsplan worden binnen de bestemming ‘Bedrijfsdoeleinden’ de aanduidingen ‘zone a’ en ‘zone b’ gehanteerd, die gescheiden zijn door de aanduiding ‘scheiding tussen gebruiksmogelijkheden’. ‘Zone b’ betreft gronden die gelegen zijn binnen de milieucirkels van twee, buiten het plan gelegen, intensieve veehouderijbedrijven. Hierdoor kon een deel van het plan niet direct worden geëffectueerd. In het bestemmingsplan is daarom een wijzigingsbevoegdheid opgenomen.

Inmiddels is er geen milieucirkel meer. Daarmee vervallen de beperkingen die hiermee te maken hadden. Door dit wijzigingsplan wordt de gewenste bestemming geëffectueerd.

Met ingang van 18 december 2009 is met betrekking tot het ontwerpwijzigingsplan de vaststellingsprocedure gestart. Gedurende de termijn van terinzagelegging van het ontwerp zijn geen zienswijzen ingediend.

Er zijn geen wijzigingen in het plan aangebracht ten opzichte van het ontwerpplan.

Tervisie

Het besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan, het plan en de daarbij behorende relevante stukken liggen vanaf 26 februari 2010 gedurende een periode van zes weken voor iedereen ter inzage tijdens de openingstijden bij het klantcontactcentrum in het gemeentehuis te Deurne. U kunt het vastgestelde wijzigingsplan ook inzien op onze website www.deurne.nl. U vindt het wijzigingsplan onder bestemmingsplannen Deurne (volg instructies.

Beroep

Tijdens de inzagetermijn kan door belanghebbenden beroep tegen het vastgestelde wijzigingsplan worden ingediend bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State. Het beroep kunt u richten aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20.019, 2500 EA ’s-Gravenhage.

Voorlopige voorziening

Een beroepschrift schorst de werking van het besluit niet. Hiervoor dient naast beroep een voorlopige voorziening te worden aangevraagd bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Inormatie

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de heer H. Moors van de afdeling Economie via ons algemene telefoonnummer: 0493-487711.

Naar boven