stcrt-2010-2841-001.png Projectbesluit Langebuurt 55 / Kuiperspad 4

De raad van de gemeente Uitgeest heeft op 17 december 2009 een projectbesluit vastgesteld voor het oprichten van een woning op het perceel Langebuurt 55 / Kuiperspad 4 in Uitgeest. De bouwvergunning 1e fase is van rechtswege ontstaan. Het ontwerpbesluit heeft gedurende 6 weken ter inzage gelegen. Hiertegen zijn geen zienswijzen ingediend.

In verband hiermee liggen het projectbesluit, de bouwaanvraag en alle daarbij behorende stukken gedurende een periode van zes weken ter inzage op het gemeentehuis in Uitgeest van 26 februari 2010 tot en met 8 april 2010. U kunt deze inzien tijdens de openingsuren en daarbuiten na telefonische afspraak: 0251-361111.

Tijdens de periode waarin de stukken ter inzage liggen, hebben de volgende personen de mogelijkheid om beroep in te stellen: iedereen die tijdig een zienswijze tegen het ontwerpprojectbesluit kenbaar heeft gemaakt of belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest, hun zienswijze over het ontwerpprojectbesluit tijdig kenbaar te maken. Het beroepschrift moet binnen zes weken na de publicatiedatum van dit besluit zijn ingediend bij de Arrondissementsrechtbank te Haarlem, sector Bestuursrecht, Stationsplein 80, 2011 LM Haarlem.

Het projectbesluit en de bouwvergunning treden in werking met ingang van de dag na afloop van de beroepstermijn. Bij de president van de Arrondissementsrechtbank te Haarlem, sector Bestuursrecht, Stationsplein 80, 2011 LM Haarlem kan een verzoek om een voorlopige voorziening worden ingediend. Wordt dat verzoek gedaan binnen de beroepstermijn dan treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Naar boven