stcrt-2010-2839-001.png Vooraankondiging bestemmingsplan ‘WSZ Liessel, blok O1ZB’

Aanleiding

Op basis van artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro) is de gemeente verplicht om in een vroegtijdig stadium aan te geven dat een bestemmingsplan wordt voorbereid. Gelet hierop kondigen burgemeester en wethouders van Deurne hierbij het voornemen aan om het bestemmingsplan ‘WSZ Liessel, blok O1ZB’ voor te bereiden. Dit bestemmingsplan maakt onderdeel uit van de al in ontwikkeling zijnde Woonservicezone Liessel. Het bestemmingsplan maakt realisering van woningen, een dorpssteunpunt, een huisartsenpraktijk, een fysiotherapiepraktijk, een apotheek en een ondergrondse parkeergarage mogelijk aan/nabij de Oude Molen en ’t Hofke.

Geen Inzage/Geen Zienswijzen

Er wordt geen gelegenheid geboden om zienswijzen in te dienen en evenmin wordt een onafhankelijke instantie in de gelegenheid gesteld advies uit te brengen over dit voornemen. Er worden ook geen stukken ter inzage gelegd met betrekking tot dit voornemen.

Gelegenheid tot het inzien van het nog op te stellen ontwerpbestemmingsplan met de daarbij behorende stukken, alsmede de mogelijkheid tot het indienen van een zienswijze zal worden geboden tijdens een terinzagelegging gedurende zes weken van het ontwerpbestemmingsplan. Het tijdstip van terinzagelegging zal nog worden bekend gemaakt in het Weekblad voor Deurne, de Staatscourant en op de gemeentelijke website (www.deurne.nl).

Informatie

Voor meer informatie over deze vooraankondiging kunt u contact opnemen met mevrouw C. Span van de afdeling Economie via ons algemene telefoonnummer: 0493-487711.

Naar boven