stcrt-2010-2834-001.png Ontwerpbestemmingsplan ‘Cuijk Centrum, Irenestraat’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Cuijk maken bekend dat zij het ontwerpbestemmingsplan ‘Cuijk Centrum, Irenestraat’ ter inzage leggen.

Dit plan voorziet in de realisatie van 39 sociale koopappartementen aan de Irenestraat te Cuijk (tegenover Bureau Thuiszorg en Maatschappelijk Werk). Ten behoeve van het appartementengebouw zullen op deze locatie ook bergingen worden gebouwd en parkeerplaatsen worden aangelegd.

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Cuijk Centrum, Irenestraat’ en de bijbehorende stukken liggen voor eenieder ter inzage van 25 februari 2010 tot en met 7 april 2010 tijdens de openingstijden van het gemeentehuis en de bibliotheek in Cuijk. Het ontwerpbestemmingsplan is ook te raadplegen via de gemeentelijke website www.cuijk.nl bij ‘Digitale balie’ onder ‘Ruimtelijke plannen’ en ‘Cuijk Centrum, Irenestraat’.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan iedereen mondeling of schriftelijk een zienswijze omtrent dit ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken aan de gemeenteraad van Cuijk, Postbus 10.001, 5430 DA Cuijk. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, telefoonnummer: 0485 396 798.

Cuijk, 24 februari 2010

Burgemeester en wethouders van Cuijk,

P. Mengde,

burgemeester.

P.M. van de Koolwijk,

secretaris.

Naar boven