stcrt-2010-2817-001.png Projectbesluit Bergstraatkwartier in de wijk Q4 te Venlo

Burgemeester en wethouders van Venlo maken bekend dat zij met toepassing van artikel 3.10 e.v. van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) een projectbesluit hebben genomen voor het realiseren van 15 woningen en 13 appartementen met commerciële ruimten en een ondergrondse parkeervoorziening in het Bergstraatkwartier in de wijk Q4 te Venlo.

Het projectbesluit met bijbehorende stukken liggen vanaf maandag 1 maart 2010 gedurende zes weken ter inzage in de Stadswinkel Venlo, Peperstraat 10 te Venlo. U dient zich te melden bij de receptie/centrale balie. De Stadswinkel is op werkdagen geopend van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur en op donderdagavond van 17.00 uur tot 20.00 uur.

Belanghebbenden die ten aanzien van het ontwerpbesluit (tijdig) een zienswijze hebben ingediend alsmede belanghebbenden die redelijkerwijs niet kunnen worden verweten met betrekking tot het ontwerpbesluit geen dan wel niet (tijdig) een zienswijze hebben ingebracht, kunnen tegen dit projectbesluit vanaf de dag na die waarop het besluit ter inzage is gelegd gedurende zes weken beroep instellen bij de rechtbank, sector bestuursrecht, Postbus 950, 6040 AZ te Roermond. Tevens kan de voorzieningenrechter van de rechtbank Roermond, Postbus 950, 6040 AZ te Roermond worden verzocht een voorlopige voorziening te treffen.

Deze publicatie, het projectbesluit en de daarbij behorende stukken zijn eveneens in te zien op de gemeentelijke website, www.venlo.nl → rubriek wonen en milieu → map projectbesluiten.

Naar boven