stcrt-2010-2802-001.png Ontwerpbestemmingsplan Buitengebied

De gemeente Eemsmond bereidt voor het buitengebied een nieuw bestemmingsplan voor. Het gaat om een actualisatie van het huidige bestemmingplan. Het plan betreft vrijwel het hele buitengebied van de gemeente, inclusief de buurtschappen en de kleine kernen Oudeschip, Oldenzijl, Oosternieland en Oosteinde. Doel van het bestemmingsplan Buitengebied is het actualiseren van de huidige regels door in te spelen op gewijzigde wetgeving en nieuwe ontwikkelingen.

Ter inzage

Artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening

Van vrijdag 26 februari tot en met donderdag 8 april 2010 ligt het ontwerpbestemmingsplan Buitengebied ter inzage bij de publieksbalie van het gemeentehuis, Hoofdstraat-West 1 in Uithuizen. U kunt het bestemmingsplan ook downloaden via www.eemsmond.nl. Ga daarvoor naar de pagina Nieuws → Plannen en projecten → Plannen.

Reacties

Tot en met donderdag 8 april 2010 kunt u via een zienswijze reageren op het ontwerpbestemmingsplan. Dat kan schriftelijk of mondeling. U kunt uw schriftelijke zienswijze richten aan de gemeenteraad van Eemsmond, Postbus 11, 9980 AA Uithuizen. Of neem voor een mondelinge zienswijze contact op met Ria Uilenberg van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling via (0595) 43 75 90.

Naar boven