stcrt-2010-2796-001.png Ontwerpbestemmingsplan ‘Broekgraaf’ ter inzage

Burgemeester en wethouders van de gemeente Leerdam maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Broekgraaf met bijbehorende bijlagen met ingang van 26 februari 2010 gedurende een termijn van 6 weken ter inzage ligt in de bezoekershal van het stadskantoor, Doktor Reilingplein 1 te Leerdam. U kunt het ontwerpbestemmingsplan ook digitaal raadplegen via www.leerdam.nl/broekgraaf en www.ruimtelijkeplannen.nl.

Het bestemmingsplan voorziet in de bouw van 1000 woningen, een nieuwe stationshalte aan de Merwede Lingelijn, een nieuwe verkeersontsluiting, de verplaatsing van het sportcomplex en de aanleg van een ecologische zone ter compensatie van de ecologische waarden in het gebied. Het ontwerpbestemmingsplangebied ligt ten westen van Leerdam West en wordt globaal begrensd door de Koenderseweg, de Tiendweg, de Lindestraat, de begraafplaats en de Parallelweg. Ten behoeve van de verkeersontsluiting en de aansluiting op de Parallelweg ligt een deel van het plangebied ten noorden van de Parallelweg.

Met ingang van 26 februari kunt u gedurende de termijn van 6 weken uw zienswijzen naar aanleiding van het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken door te schrijven naar de gemeenteraad van Leerdam, t.a.v. mevr. A.W.M. van den Dungen, postbus 4140 AA Leerdam. U kunt uw zienswijze ook mondeling kenbaar maken. In dat geval dient u binnen de termijn van de terinzagelegging telefonisch contact op te nemen met de afdeling Ruimtelijke en Maatschappelijke Ontwikkeling, telefoon 0345-636199 om een afspraak te maken. Van uw mondelinge reactie zal een verslag worden gemaakt.

Voor vragen of informatie kunt u contact opnemen middels het bovenstaande telefoonnummer.

Leerdam, 17 februari 2010

Burgemeester en wethouders van Leerdam,

V.J.H. Molkenboer,

burgemeester.

G.J. Zanden van der,

secretaris.

Naar boven