stcrt-2010-2784-001.png Bekendmaking ontwerpprojectbesluit De Plaats 5

Burgemeester en wethouders van Montfoort maken, ingevolge artikel 3.11 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat met ingang van donderdag 25 februari 2010 gedurende een periode van zes weken het ontwerpprojectbesluit ‘De Plaats 5’ ter inzage ligt op het stadskantoor te Montfoort, Kasteelplein 5. Tevens is het ontwerpprojectbesluit in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl en op de site van de gemeente Montfoort, www.montfoort.nl → Actueel → Bekendmakingen.

Het projectbesluit maakt het mogelijk om het café aan De Plaats 5 gedeeltelijk te vergroten. Tevens is een projectbesluit nodig om een extra woning te realiseren aan De Plaats 5. Het gedeeltelijke vergroten van het café en het realiseren van een extra woning is op grond van het vigerende bestemmingsplan ‘Binnenstad’ niet mogelijk.

Gedurende de termijn van zes weken bestaat voor eenieder de gelegenheid om tot en met woensdag 7 april 2010 naar keuze schriftelijk of mondeling zijn zienswijze omtrent het ontwerp kenbaar te maken. Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van Montfoort, Postbus 41, 3417 ZG Montfoort. Voor het mondeling indienen van zienswijzen kan een afspraak worden gemaakt tot drie dagen voor afloop van de termijn van terinzagelegging bij de afdeling Ruimtelijke Ordening en Milieu op werkdagen tussen 9.00 en 12.00 uur, telefoon 0348-476400.

Montfoort, 24 februari 2010

E.L. Jansen BA,

burgemeester.

F.J. Henseler,

secretaris.

Naar boven