stcrt-2010-2782-001.png Voorbereidingsbesluit voor het gebied op de hoek van Steenstraat en de Carmelietenstraat Oost in Boxmeer

Burgemeester en wethouders van Boxmeer maken bekend dat de gemeenteraad op 11 februari 2010 heeft besloten te verklaren dat een wijziging van de stedenbouwkundige bestemming wordt voorbereid voor het gebied op de hoek van Steenstraat en de Carmelietenstraat Oost in Boxmeer zoals aangegeven op de bij het raadsbesluit behorende en als zodanig gewaarmerkte tekening.

Het raadsbesluit treedt in werking op de dag na publicatie.

Het raadsbesluit en de daarbij behorende stukken liggen vanaf 25 februari 2010 gedurende zes weken tijdens openingsuren ter inzage bij de publieksbalie in het tijdelijk gemeentehuis aan de Bakelgeertstraat 43–45 in Boxmeer. Naar verwachting zal het nieuwe gemeentehuis op het adres Raadhuisplein 1 te Boxmeer op 6 april 2010 in gebruik worden genomen. In dat geval zullen de stukken vanaf die datum in het nieuwe gebouw ter inzage liggen.

Het voorbereidingsbesluit met bijbehorende stukken is ook te raadplegen op www.boxmeer.nl onder het kopje actueel/openbare bekendmakingen/algemeen of via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Boxmeer, 24 februari 2010

Naar boven