stcrt-2010-2735-001.png Vastgesteld wijzigingsplan ’Ontsluitingsweg Sportterrein De Bree’

Burgemeester en wethouders van Scherpenzeel maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.6 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat voor eenieder ter inzage ligt het vastgestelde wijzigingsplan ‘Ontsluitingsweg Sportterrein De Bree.

Wat beoogt dit plan

Het plan beoogt de realisatie van de ontsluitingsweg van sportterrein De Bree mogelijk te maken.

Het vastgestelde wijzigingsplan en het besluit tot vaststelling liggen met ingang van 24 februari 2010 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage (tot en met 6 april 2010). Op werkdagen van 09.00 tot 12.30 uur en op afspraak ’s middags (maandag tot en met donderdag) kunnen de stukken worden ingezien bij de sector Grondgebied (Buitenplaats), aan de Stationsweg 389a in Scherpenzeel.

Daarnaast vindt u een digitale weergave van het vastgestelde wijzigingsplan op de gemeentelijke website (www.scherpenzeel.nl).

Hoe kunt u reageren?

Gedurende de termijn van ter inzage legging kan ten aanzien van het vastgestelde plan beroep worden ingesteld door:

  • degene die tijdig een zienswijze tegen het ontwerpplan bij burgemeester en wethouders hebben ingediend;

  • een belanghebbende, die kan aantonen, dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zijn zienswijze tijdig bij burgemeester en wethouders naar voren te brengen.

Het beroep kan worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Het besluit treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn (op 7 april 2010).

Het instellen van beroep schorst de werking van het besluit niet. Indien beroep is ingesteld, kan gedurende de beroepstermijn bij de voorzitter van genoemde afdeling van de Raad van State een verzoek worden gedaan tot het treffen van een voorlopige voorziening. Bij het verzoek moet een afschrift van het beroepschrift worden overgelegd.

Scherpenzeel, 18 februari 2010

Burgemeester en wethouders van Scherpenzeel,

R.W. Karstens,

hoofd sector Grondgebied (a.i.).

Naar boven