stcrt-2010-2713-001.png Bestemmingsplannen vastgesteld ter inzage raadhuis ‘De Doelen’

Van 25 februari tot en met 7 april 2010 liggen de volgende op respectievelijk 11 februari 2010 (plan a en b) en 12 februari 2010 (plan c en d) door de raad ongewijzigd vastgestelde bestemmingsplannen ter inzage bij raadhuis De Doelen, Achterdoelen (ingang Bouwen, Wonen, Milieu) in Ede. De plannen en de daarbij behorende stukken zijn ook in te zien via: http://www.ede.nl/bestuur/nieuws/openbare-bekendmakingen/bestemmingsplannen/

  • a. bestemmingsplan Agrarisch Buitengebied ‘omgeving Westenengseweg 10a te Harskamp’

    De bestemmingsplanherziening maakt het mogelijk de agrarische nevenactiviteiten op voornoemd perceel om te zetten naar een agrarisch middelgroot bedrijf.

  • b. bestemmingsplan Agrarisch Buitengebied ‘omgeving Roekelse Bosweg 3 te Otterlo’

    Dit plan voorziet in het mogelijk maken van de nieuwbouw van de recreatieve groepsaccommodatie 'De Boomstronk' aan de Roekelse Bosweg, alsmede in het legaliseren van het al lang bestaande recreatieve gebruik ter plaatse.

  • c. bestemmingsplanParkweg-West ‘Parkweg 125 te Ede’

    Op het perceel Parkweg 125 (ter plaatse van het voormalige supermarktterrein) maakt het bestemmingsplan het realiseren van eenentwintig appartementen mogelijk.

  • d. bestemmingsplan Agrarisch Buitengebied ‘omgeving Nieuwenhuizerweg 41 te Lunteren’

    Dit bestemmingsplan maakt de bouw van een extra woning op het perceel Nieuwenhuizerweg 41 in Lunteren mogelijk. Het agrarische bedrijf ter plaatse wordt beëindigd, daarom wordt de huidige agrarische bestemming gewijzigd in de bestemming ‘Wonen’.

Tijdens de hiervoor genoemde periode kunt u tegen elk van de genoemde plannen schriftelijk beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State wanneer u:

  • belanghebbende bent en tijdig bij de gemeenteraad een zienswijze tegen het betreffende ontwerpplan kenbaar heeft gemaakt of

  • belanghebbende bent en aantoont dat u redelijkerwijs niet in staat bent geweest een zienswijze in te dienen.

De adressering van het beroepschrift is Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage.

Tevens kunt u gedurende deze periode een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Zonder dat treedt het door de raad vastgestelde bestemmingsplan in werking direct na afloop van de beroepstermijn. Als naast het beroepschrift tevens een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist. De adressering voor het indienen van een verzoek om voorlopige voorziening is gelijk aan die van het beroepschrift.

Ede, 24 februari 2010

Naar boven