stcrt-2010-2675-001.png Ontwerpprojectbesluit ‘Sprookjeswonderland Enkhuizen B.V.’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Enkhuizen maken bekend dat het ontwerpprojectbesluit ‘Sprookjeswonderland Enkhuizen B.V.‘ vanaf donderdag 25 februari 2010, gedurende zes weken ter inzage ligt. Het plangebied betreft onder andere de percelen Kooizandweg 9 en 11 en wordt begrensd door de Kooizandweg, de Immerhornweg en de bestaande camping ‘Enkhuizer Zand’. Met dit projectbesluit wordt in een nieuwe planologische regeling voorzien, voor de uitbreiding van het Sprookjeswonderland ten noordwesten en zuidoosten van het bestaande park in de vorm van een entreegebouw, een uitbreiding van attracties en een verplaatsing van een aantal speeltoestellen.

Inzage: Het ontwerpprojectbesluit ligt vanaf donderdag 25 februari 2010 gedurende zes weken ter inzage bij het Servicepunt in het Stadskantoor, Hoogstraat 11 te Enkhuizen op werkdagen van 9.00 tot 16.00 uur. Het ontwerpprojectbesluit is tevens te raadplegen op de website van de gemeente Enkhuizen: www.enkhuizen.nl.

Zienswijze: Tijdens de bovengenoemde termijn van zes weken kan eenieder over het ter inzage gelegde ontwerpprojectbesluit naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van Enkhuizen, Postbus 11, 1600 AA Enkhuizen. Mondelinge zienswijzen kunnen op maandag, woensdag en vrijdag tussen 9.00 en 12.00 uur bij het Loket Bouwen & Wonen in het Stadskantoor naar voren worden gebracht. Ook kunt u een mondelinge reactie tijdens deze uren doorgeven via het telefoonnummer (0228) 36 02 47.

Informatie: Dhr. F.M. Weghaus, Ruimtelijke Ordening, tel.: (0228) 36 02 47.

Enkhuizen, 24 februari 2010

Burgemeester en wethouders van Enkhuizen,

de secretaris,

R.M. Reus.

De burgemeester,

J.G.A. Baas.

Naar boven