stcrt-2010-2657-001.png Ontwerpbesluit bouwvergunning en projectbesluit Franekereind 6, Bolsward

Burgemeester en wethouders van Bolsward maken bekend dat met ingang van 25 februari 2010 gedurende zes weken het volgende ontwerpbesluit voor een bouwvergunning én projectbesluit ter inzage ligt:

Franekereind 6, Bolsward. Het ontwerpbesluit heeft tot doel een projectbesluit te nemen conform artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening voor het vergroten van een berging op het perceel Franekereind 6, 8701 GD.

Het ontwerpbesluit (Beschikking Woningwet/Wro) ligt voor eenieder bij de afdeling VROM ter inzage, aan de Kerkstraat 30 te Bolsward. Tijdens de bovengenoemde termijn kan eenieder mondeling of schriftelijk een zienswijze naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen moeten worden gericht aan burgemeester en wethouders van Bolsward, Postbus 33, 8700 AA te Bolsward en dienen voor het einde van de termijn te worden ingediend, dan wel ter post zijn bezorgd. Mondelinge zienswijzen kunt u binnen de genoemde periode indienen, nadat u daarvoor een afspraak heeft gemaakt met één van de medewerkers van de afdeling VROM op telefoonnummer 0515-578723.

Naar boven