stcrt-2010-2655-001.png Ontwerpbestemmingsplan ‘Turnhal en Golfbaan Hoogland-West’

Burgemeester en wethouders van Amersfooort maken bekend dat, overeenkomstig artikel 3.8, eerste lid van de Wet ruimtelijke ordening, van 25 februari tot en met 7 april 2010 het ontwerpbestemmingsplan ‘Turnhal en Golfbaan Hoogland-West’ ter inzage ligt.

Inhoud van het plan

Het bestemmingsplan ‘Turnhal en Golfbaan Hoogland-West’ maakt de realisatie mogelijk van een 9 holes golfbaan met drivingrange, indoor golfbaan, clubgebouw en golfwinkel ten westen van de Bunschoterstraat in Hoogland West. In dit gebied zijn ook de hallen gelegen van de voormalige manege aan de Bunschoterstraat. Deze hallen worden deels geschikt gemaakt voor golfactiviteiten en verder voor de huisvestiging van de turnvereniging GymXL/Nika.

Procedure

Van 25 februari tot en met 7 april 2010 ligt het ontwerpbestemmingsplan ‘Turnhal en Golfbaan Hoogland-West’ ter inzage in het Stadsinformatiecentrum De Observant aan het Stadhuisplein 7 (openingstijden: maandag t/m vrijdag van 9:00–17:00 uur). Daarnaast kan het ontwerpbestemmingsplan digitaal worden geraadpleegd via de gemeentelijke website www.amersfoort.nl/bestemmingsplannen of via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gedurende deze periode kan eenieder schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan aan de gemeenteraad kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen kunt u sturen naar de gemeenteraad van Amersfoort, postbus 4000, 3800 EA Amersfoort. Voor het mondeling kenbaar maken van een zienswijze kunt u op dinsdag, woensdag of donderdag telefonisch contact opnemen met mevrouw W.R.H. van Santen-Buma via telefoonnummer (033) 469 5093 of anders per e-mail via w.vansanten@amersfoort.nl.

Naar boven