stcrt-2010-2541-001.png Vaststelling bestemmingsplannen Plechelmusschool 2009, Woningen Oldenzaalsestraat – Havezatensingel, Gronausestraat 36–38

De Raad van Losser heeft de volgende bestemmingsplannen vastgesteld:

  • het bestemmingsplan Plechelmusschool 2009;

  • het bestemmingsplan Woningen Oldenzaalsestraat – Havezatensingel;

  • het bestemmingsplan Gronausestraat 36–38.

Het bestemmingsplan Woningen Oldenzaalsestraat – Havezatensingel voorziet in de bouw van 4 woningen aan de Havezatensingel te Losser tussen de Oldenzaalsestraat en de Smuddeweg. Daarnaast voorziet het plan in de herbestemming van de panden aan de Oldenzaalsestraat 102 en de Oldenzaalsestraat 96–98.

Het bestemmingsplan Plechelmusschool 2009 voorziet in de vervanging van het huidige schoolgebouw door nieuwbouw aan de Plechelmusstraat te De Lutte. Verder is in het plan een wijzigingsbevoegdheid opgenomen waarmee de bouw van een winkel op het aangrenzende terrein mogelijk kan worden gemaakt.

Het bestemmingsplan Gronausestraat 36–38 voorziet in de bouw van een woning op het adres Gronausestraat 36–38 te Losser.

De vaststellingsbesluiten met bijbehorende stukken liggen met ingang van 24 februari 2010 gedurende 6 weken voor eenieder ter inzage tijdens kantooruren bij de receptie van het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 in Losser. De bestemmingsplannen kunt u tevens inzien via de gemeentelijke website www.losser.nl.

Alleen de belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest een zienswijze bij de gemeenteraad kenbaar te maken kan gedurende de hierboven genoemde termijn beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ‘s-Gravenhage.

Een beroepschrift moet worden ondertekend en tenminste bevatten: naam en adres van de indiener; dagtekening; omschrijving van het besluit waartegen het beroep zich richt, alsmede de gronden van het beroep.

De bestemmingsplannen treden in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt, tenzij binnen die termijn een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Een verzoek om een voorlopige voorziening moet dezelfde gegevens bevatten als het beroepschrift.

Naar boven