stcrt-2010-2501-001.png Milieueffectrapportage (MER)

De gemeenteraad van Emmen maakt bekend, dat het Milieueffectrapport ‘Recreatieve ontwikkeling Amsterdamsche Veld’ vanaf 24 februari 2010 gedurende zes weken voor eenieder tijdens kantooruren bij het Klant Contact Centrum, Raadhuisplein 1 Emmen ter inzage ligt. Het besluit en onderliggende stukken zijn ook digitaal beschikbaar via www.emmen.nl/bestemmingsplannen.

De gemeenteraad van Emmen heeft in de openbare vergadering van 23 april 2009 besloten het Milieueffectrapport (MER) ‘Recreatieve ontwikkeling Amsterdamsche Veld’ te aanvaarden en vrij te geven voor inspraak samen met het ontwerpbestemmingsplan. Eveneens heeft de raad op 23 april 2009 vastgesteld de Nota van Uitgangspunten ‘Recreatieve ontwikkeling Amsterdamsche Veld’ ten behoeve van het opstellen van het ontwerpbestemmingsplan. Inmiddels is het ontwerpbestemmingsplan ‘Recreatieve ontwikkeling Amsterdamsche Veld’ opgesteld. Het college van burgemeester en wethouders hebben onlangs besloten dit vrij te geven voor de inspraak. Gelijktijdig liggen ook ter inzage:

  • 1. het ontwerpbestemmingsplan ‘Recreatieve ontwikkeling Amsterdamsche Veld’;

  • 2. het ontwerp beeldkwaliteitplan ‘Recreatieve ontwikkeling Amsterdamsche Veld’;

  • 3. het ontwerpbesluit ontheffing hogere grenswaarden.

Eenieder kan binnen de termijn van 6 weken zijn mondelinge en/of schriftelijke zienswijze(n) omtrent onjuistheid in en of onvolledigheid van het Milieueffectrapport kenbaar maken bij de gemeenteraad. Schriftelijke zienswijzen kunt u indienen bij de gemeenteraad, postbus 30.001, 7800 RA te Emmen.

Emmen, 23 februari 2010

Burgemeester en wethouders van Emmen,

de secretaris,

A.J. Mewe.

De burgemeester,

C. Bijl.

Naar boven