stcrt-2010-2478-001.png Ontwerp-wijzigingsplan ‘Sint Nicolaasga – De Rijlst 2’

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Skarsterlân maakt ingevolge het bepaalde in artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening, juncto artikel 3:12 van de Algemene wet bestuursrecht bekend zijn dat zij voornemens zijn om middels toepassing van artikel 3.6 lid 1 sub a van de Wet ruimtelijke ordening het bestemmingsplan ‘Sint Nicolaasga’ te wijzigen.

Het ontwerp-wijzigingsplan ‘Sint Nicolaasga, De Rijlst 2’ (woningbouw) met bijbehorende stukken met het daarbij behorende ontwerpbesluit ligt met ingang van 23 februari 2010 gedurende een periode van zes weken voor eenieder ter inzage in het gemeentehuis, Heremastate 1 te Joure. Het ontwerp-wijzigingsplan met bijbehorende stukken en het ontwerpbesluit kan eveneens via www.skarsterlan.nl worden geraadpleegd.

Gedurende bovengenoemde termijn kunnen belanghebbenden naar keuze schriftelijk of mondeling hun zienswijze over het wijzigingsplan naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders.

Het plan heeft betrekking op het perceel De Rijlst 2 te Sint Nicolaasga en voorziet in 5 vrijstaande woningen ter vervanging van een garagebedrijf. Eén van de vrijstaande woningen betreft de voormalige bedrijfswoning. Hiervoor dient de bestemming gewijzigd te worden in ‘Groen’, ‘Tuin’ en ‘Wonen-2’.

Schriftelijke zienswijzen moeten worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders, Postbus 101, 8500 AC te Joure. Mondelinge zienswijzen kunnen naar voren worden gebracht op de afdeling Vergunningen, Veiligheid en Handhaving, na telefonische afspraak. Bij het afsprakenbureau, tel.: (0513) 481 325, kan hiervoor een afspraak worden gemaakt.

Van hetgeen mondeling naar voren is gebracht wordt een verslag gemaakt. In de zienswijzen moet worden aangegeven op welke onderdelen van het ontwerpplan de zienswijzen betrekking hebben.

Joure, 22 februari 2010

Naar boven