stcrt-2010-2447-001.png Vastgestelde partiële herzieningen bestemmingsplannen Het Hazewinkel Zuid-West en Het Hazewinkel Noord-West

Vanaf 24 februari 2010 liggen de op 4 februari 2010 door de gemeenteraad ongewijzigd vastgestelde partiële herzieningen van de bestemmingsplannen Het Hazewinkel Zuid-West en Het Hazewinkel Noord-West zes weken lang ter inzage. Dit gebeurt op grond van artikel 3:8 van de Wet ruimtelijke ordening. Iedereen kan het plan inzien bij de publieksbalie in het stadhuis.

De partiële herzieningen hebben betrekking op het aanpassen van enkele regels aan de praktijk en huidige wet- en regelgeving. Het belangrijkste doel hiervan is het mogelijk maken, dat in de zichtzone van deze bedrijventerreinen zelfstandige kantoren kunnen worden gevestigd.

Instellen beroep

Vanaf 24 februari 2010 kunnen belanghebbenden, die een zienswijze bij de gemeenteraad kenbaar hebben gemaakt en belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest hun zienswijze aan de gemeenteraad kenbaar te maken beroep instellen. Dit kan tot 7 april 2010 bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Verder kunnen belanghebbenden de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State vragen om een voorlopige voorziening te treffen. Als dit wordt gevraagd binnen de beroepstermijn van zes weken dan wordt de werking van het bestemmingsplan opgeschort tot er een beslissing is genomen over het verzoek om voorlopige voorziening.

Bestemmingsplan bekijken

Het bestemmingsplan is te raadplegen via www.oldenzaal.nl, Woon- en Leefomgeving/Ruimtelijke plannen/Bestemmingsplannen in procedure.

Oldenzaal, 23 februari 2010

Het college van burgemeester en wethouders van Oldenzaal,

de secretaris,

H.W. van Rinsum.

De burgemeester,

F.T.J.M. Backhuijs.

Naar boven