stcrt-2010-2444-001.png Ontwerpbestemmingsplan ‘Kladseweg 59’ + verlenen hogere grenswaarden wegverkeerslawaai

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Bergen op Zoom maakt bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Kladseweg’ gereed is. Het plangebied ligt besloten op het perceel Kladseweg 59 en heeft tot doel de bestaande woning te vergroten. Daarnaast is een ontwerpbesluit voor het verlenen van hogere grenswaarden opgesteld. De hogere grenswaarde houdt verband met het wegverkeerslawaai van de Kladseweg.

Het ontwerpbestemmingsplan en het ontwerpbesluit inzake de verlening van de hogere grenswaarden liggen vanaf 22 februari 2010 gedurende zes weken tijdens kantooruren ter inzage in de leeshoek van het stadskantoor. Het voorontwerpplan is tevens digitaal beschikbaar via onze gemeentelijke website www.bergenopzoom.nl. (Ruimtelijke Ordening & Beheer/Ruimtelijke ordening/Ruimtelijke plannen/Bestemmingsplannen) en via www.ruimtelijkeplannen.nl. Gedurende genoemde periode van zes weken kan eenieder schriftelijk dan wel mondeling zienswijzen tegen het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken.

Voor het ontwerpbestemmingsplan kunnen schriftelijke zienswijzen kunnen worden ingezonden aan de gemeenteraad. Tegen het voornemen om de hogere grenswaarde vast te stellen kunnen schriftelijke zienswijzen worden ingediend bij het college van burgemeester en wethouders (postadres: Postbus 35, 4600 AA Bergen op Zoom). Indien u mondelinge zienswijzen wenst in te brengen, neemt u contact op met de heer J. Cats, telefoon (0164) 277555 danwel de heer B. Verdonschot, telefoon (0164) 277491. U zult dan worden uitgenodigd voor een gesprek waarbij u uw zienswijzen kunt weergeven.

Bergen op Zoom, 19 februari 2010

Naar boven