stcrt-2010-2431-001.png Ontwerpbestemmingsplan en ontwerp-exploitatieplan Hoogeland

Burgemeester en wethouders van Westland maken bekend dat ingevolge artikel 3.8 en 6.14 van de Wet ruimtelijke ordening, met ingang van vrijdag 19 februari 2010 voor een periode van zes weken voor eenieder ter inzage liggen:

het ontwerpbestemmingsplan Hoogeland en het bijbehorende ontwerp-exploitatieplan, alsmede de daarop betrekking hebbende stukken.

Het ontwerpbestemmingsplan voorziet in een juridisch-planologische regeling voor woningbouw, kantoren en diverse maatschappelijke voorzieningen waaronder een gebedshuis. Het plangebied is gelegen in Naaldwijk en wordt globaal begrensd door de Galgeweg/het Galgepad aan de zuidwestzijde, de Kruisbroekweg en de Middelbroekweg in het noorden, de Burgemeester Elsenweg aan de oostzijde en de sportvelden aan de zuidzijde. Het ontwerp-exploitatieplan Hoogeland heeft betrekking op een gedeelte van het plangebied van het ontwerpbestemmingsplan Hoogeland.

Inzien ontwerp

Binnen de genoemde termijn zijn het ontwerp en de bijbehorende stukken beschikbaar gesteld op www.gemeentewestland.nl → Wonen en Leven → Ruimtelijke plannen → Bestemmingsplannen.

Het ontwerpbestemmingsplan is verbeeld op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Het ontwerp en de bijbehorende stukken kunnen tevens worden ingezien bij het Serviceloket in het gemeentekantoor te ’s-Gravenzande (Van Geeststraat 1).

Openingstijden:

  • maandag van 11.00 tot 12.15 uur en van 13.00 tot 16.00 uur

  • dinsdag t/m vrijdag van 09.00 tot 12.15 uur en van 13.00 tot 16.00 uur.

Alleen belanghebbenden die tijdig een zienswijze naar voren brengen, kunnen later beroep instellen tegen het bestemmingsplan danwel exploitatieplan.

Westland/Naaldwijk, 18 februari 2010

Burgemeester en wethouders van Westland,

de secretaris,

M. van Beek.

De burgemeester,

J. van der Tak.

Naar boven