stcrt-2010-2412-001.png Goedkeuring 3e wijziging van het bestemmingsplan Noorder-Amstelkanaal, t.b.v. vergroting Hilton hotel

Het Dagelijks Bestuur van Stadsdeel Oud-Zuid maakt, ingevolge artikel 11, lid 5 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening (WRO), bekend dat Gedeputeerde Staten van Noord-Holland het besluit van het Dagelijks Bestuur tot vaststelling van de 3e wijziging van het bestemmingsplan Noorder-Amstelkanaal, (t.b.v. vergroting Hilton hotel) op 1 februari 2010 hebben goedgekeurd.

Het besluit van Gedeputeerde Staten ligt samen met het wijzigingsplan en de daarbij behorende stukken van vrijdag 19 februari 2010 tot en met donderdag 1 maart 2010 ter inzage bij onze informatiecentra op de stadsdeelkantoren Koninginneweg 1 en Karel du Jardinstraat 65, geopend op werkdagen van 7.30 tot 17.30 uur. Bovendien is ons kantoor aan de Koninginneweg op maandagavond tot 19.00 uur geopend.

Tegen het besluit omtrent goedkeuring van het wijzigingsplan kan door belanghebbenden beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State (overeenkomstig artikel 54 lid 2 sub b WRO). Beroep is mogelijk gedurende de termijn van ter inzage legging en moet worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Het besluit van Gedeputeerde Staten ten aanzien vande goedkeuring treedt in werking de dag na afloop van de hierboven genoemde beroepstermijn. Binnen deze beroepstermijn kan tevens een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State worden ingediend, waardoor het besluit niet in werking treedt voordat op dat verzoek is beslist. Meer informatie staat op de website van de Raad van State: www.raadvanstate.nl.

Amsterdam, 18 februari 2010

Het Dagelijks Bestuur van Stadsdeel Oud Zuid.

Naar boven