stcrt-2010-2411-001.png Wijzigingsplan ‘School Jan Heidemastraat 13’

Burgemeester en wethouders van De Marne maken bekend dat zij op 19 januari 2010 het besluit tot vaststelling hebben genomen betreffende het wijzigen van de bestemming maatschappelijke doeleinden in de bestemming wonen, met toepassing van artikel 3.6 van de Wet ruimtelijke ordening, voor het perceel Jan Heidemastraat 13 te Westernieland (Bestemmingsplan ‘Kleine Kernen’).

Vanaf 19 februari 2010 t/m 1 april 2010 ligt het besluit voor eenieder ter inzage in het gemeentehuis, R. Ritzemastraat 2 te Leens, tijdens kantooruren (9.00 uur–12.00 uur). Het besluit is ook in te zien op de gemeentelijke website. Eventueel kan op afspraak het besluit op andere tijden worden ingezien.

Gedurende de genoemde termijn kunnen belanghebbenden schriftelijk beroep instellen bij de rechtbank Groningen, postbus 150, 9700 AD Groningen. Naast het beroep kan eveneens een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend. Geen beroep kan worden ingesteld door een belanghebbende aan wie redelijkerwijs kan worden verweten dat hij geen zienswijze bij burgemeester er wethouders naar voren heeft gebracht.

Het vaststellingsbesluit treedt in werking daags na de beroepstermijn. Indien een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend binnen de beroepstermijn treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Naar boven