stcrt-2010-2408-001.png Ontwerpbestemmingsplan Doodstilsterweg 1 Rottum

De gemeente Eemsmond bereidt voor de Doodstilsterweg 1 in Rottum een nieuw bestemmingsplan voor omdat voor dit perceel een bouwplan is ingediend voor een nieuwe rundveestal. In het geldende bestemmingsplan Buitengebied heeft een agrarische bestemming een bouwvlak van één hectare. Met de bouw van deze stal wordt het bouwvlak op dit perceel echter groter dan één hectare. Om de uitbreiding toch mogelijk te maken, moet een bestemmingsplanprocedure worden gevoerd.

Ter inzage

Artikel3.8 Wet ruimtelijke ordening

Van vrijdag 19 februari tot en met donderdag 1 april 2010 ligt het ontwerpbestemmingsplan Doodstilsterweg 1 Rottum ter inzage bij de publieksbalie van het gemeentehuis, Hoofdstraat-West 1 in Uithuizen. U kunt het bestemmingsplan ook downloaden van www.eemsmond.nl. Ga daarvoor naar de pagina Nieuws → Plannen en projecten → Plannen.

Reacties

Tot en met donderdag 1 april 2010 kunt u via een zienswijze reageren op het ontwerpbestemmingsplan. Dat kan schriftelijk of mondeling. U kunt uw schriftelijke zienswijze richten aan de gemeenteraad van Eemsmond, Postbus 11, 9980 AA Uithuizen. Of neem voor een mondelinge zienswijze contact op met Angela Kamminga van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling via (0595) 43 75 33.

Naar boven