stcrt-2010-2385-001.png Vaststelling bestemmingsplan Baron Van Nagellstraat III

De raad heeft op 9 februari 2010 het bestemmingsplan Baron van Nagelstraat III vastgesteld. Dit plan voorziet in een bestemmingswijziging van ‘niet-agrarisch bedrijf, transportbedrijf’ in de bestemming ‘Detailhandel’ op het perceel Baron van Nagellstraat 90/90A in Voorthuizen. Verder vindt een uitbreiding van de gebouwen plaats om de verplaatsing van de bouwmarkt Fixet naar het perceel mogelijk te maken.

Van 19 februari tot en met 1 april 2010 ligt het bestemmingsplan ‘Baron van Nagellstraat III’ ter inzage bij het servicepunt Bouwen, Wonen en Leefomgeving (Raadhuisplein 2).

Het bestemmingsplan is vanaf 19 februari 2010 ook digitaal in te zien op de gemeentelijke website (www.barneveld.nl). De betreffende documenten staan dan onder de rubriek ‘Actueel’, categorie ‘Bekendmakingen’. Onder het kopje ‘Ruimtelijke Ordening’ treft u bij ‘Baron van Nagellstraat III’ de bijbehorende documenten aan.

Daarnaast is het plan in te zien op de landelijke website:

www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0203.1061-0002.

De bronbestanden zijn beschikbaar via:

http://gis.barneveld.nl/plannen/NL.IMRO.0203.1061-/NL.IMRO.0203.1061-0002

Tijdens deze periode kunnen belanghebbenden die tijdig een zienswijze naar voren brachten, beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State (Postbus 20019, 2500 EA Den Haag). U kunt ook beroep instellen indien u kunt aantonen dat u redelijkerwijs niet in staat was een zienswijze naar voren te brengen.

Ook kan tijdens deze periode een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de Voorzitter van de genoemde Afdeling bestuursrechtspraak. Anders treedt het besluit in werking één dag na afloop van de beroepstermijn.

De Raad van State stuurt u bericht over het griffierecht dat u moet betalen voor het behandelen van uw beroepschrift en eventueel uw verzoek om voorlopige voorziening.

Naar boven