stcrt-2010-2352-001.png Terinzagelegging ontwerpbestemmingsplan en ontwerpexploitatieplan Overveerpolder

Burgemeester en wethouders van de gemeente Oegstgeest maken bekend dat, in het kader van artikel 3.8 en 6.14 Wet ruimtelijke ordening, met ingang van 18 februari 2010, gedurende zes weken, voor eenieder ter inzage liggen:

Ontwerpbestemmingsplan en ontwerpexploitatieplan Overveerpolder, met bijbehorende stukken.

Het plangebied wordt globaal begrensd door de Abtspoelweg, de watergang ten noorden van de G. Reitsmahof en een lijn evenwijdig aan de Haarlemmertrekvaart. Het exploitatiegebied is gelijk aan het bestemmingsplangebied Overveerpolder. Het ontwerpexploitatieplan voorziet in situaties waarin mogelijk sprake is van zelfrealisatie.

Het ontwerpbestemmingsplan en ontwerpexploitatieplan liggen met ingang van 18 februari 2010 tot en met 31 maart 2010 op maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 12.30 uur ter inzage bij de receptie in het gemeentehuis, Rhijngeesterstraatweg 13, Oegstgeest. Het ontwerpbestemmingsplan en ontwerpexploitatieplan zijn tevens in te zien via de gemeentelijke website www.oegstgeest.nl en landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl .

Gedurende deze terinzagetermijn kan eenieder zijn zienswijze omtrent het ontwerp mondeling of schriftelijk kenbaar maken bij de gemeenteraad van de gemeente Oegstgeest, Postbus 1270, 2340 BG Oegstgeest.

Naar boven