stcrt-2010-2344-001.png Ontwerpbestemmingsplan hoek Hoofdstraat-Keyserstraat

Burgemeester en wethouders van de gemeente Hoogezand-Sappemeer hebben een ontwerpbestemmingsplan voor het braakliggende terrein op de hoek van de Hoofdstraat-Keyserstraat in Hoogezand gemaakt. De gemeente heeft een verzoek ontvangen medewerking te verlenen aan het realiseren van een appartementencomplex op bovengenoemd adres. De gemeente wil medewerking verlenen aan dit plan maar het geldende bestemmingsplan laat dit niet zonder meer toe. Om toch medewerking te kunnen verlenen is een nieuw bestemmingsplan gemaakt.

Inzagetermijn

Het ontwerpbestemmingsplan ligt met bijbehorende stukken ter inzage van donderdag 18 februari tot en met woensdag 31 maart 2010 in: het gemeentehuis, Gorecht Oost 157 te Hoogezand, op werkdagen van 8.00 tot 17.00 uur. Het ontwerpbestemmingsplan is te raadplegen op en te downloaden van www.hoogezand-sappemeer.nl. Klik op ‘ruimtelijke plannen’ – ‘bestemmingsplannen’ – ‘in procedure’.

Het ontwerpbestemmingsplan is ook te in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Zienswijze

U kunt tijdens de periode van terinzagelegging reageren. Voor een schriftelijke zienswijze stuurt u een brief aan de gemeente t.a.v. de gemeenteraad, postbus 75, 9600 AB Hoogezand.

Wanneer u mondeling wilt reageren dan kunt u tijdens de periode van terinzagelegging contact opnemen met mevrouw E.M.E. Jansema (0598-373884) voor een afspraak. Van het gesprek maakt de gemeente een verslag dat in het dossier wordt gevoegd.

Naar boven