stcrt-2010-2340-001.png Kennisgeving tervisielegging ontwerpbestemmingsplan ‘supermarkt de Heul’

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Wijk bij Duurstede maakt in verband met het bepaalde in artikel 3.8 Wro zijn voornemen bekend het ontwerpbestemmingsplan ‘supermarkt de Heul’ in procedure te brengen. Het plangebied beslaat het gebouw van de supermarkt, inclusief de slijterij.

Vanaf 18 februari 2010 tot en met 31 maart 2010 ligt bij de publieke balie van het gemeentehuis het ontwerpbestemmingsplan ‘supermarkt de Heul’ met bijbehorende stukken ter inzage ingevolge afd. 3.4 van de Algemene Wet Bestuursrecht. Tevens kunt u de betreffende stukken raadplegen via de gemeentelijke website: www.wijkbijduurstede.nl.

Tijdens de termijn van zes weken dat het plan ter inzage ligt, kan iedereen schriftelijk dan wel mondeling zijn zienswijze kenbaar maken bij de gemeenteraad van de gemeente Wijk bij Duurstede.

Uw schriftelijke zienswijze kunt u sturen aan de gemeenteraad ter attentie van de heer M. Uitdehaag, Postbus 83, 3960 BB te Wijk bij Duurstede. Mondelinge zienswijzen kunnen op afspraak worden ingebracht bij de heer M. Uitdehaag, telefoon 0343-595595.

Naar boven