stcrt-2010-2339-001.png Terinzagelegging ontwerpbestemmingsplan ‘Spijperstraat 13 te Oud Gastel’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Halderberge maken bekend, dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Spijperstraat 13 te Oud Gastel’ voor iedereen ter inzage ligt vanaf 18 februari 2010 gedurende 6 weken. Deze publicatie is ook digitaal raadpleegbaar op de website van de gemeente Halderberge.

Toelichting

Door de ZLTO is namens de heer FJ van Aken, Spijperstraat 13 te Oud Gastel, op 14 oktober 2008 een verzoek gedaan voor het vestigen van een agrarisch bouwblok op de locatie Spijperstraat 13. De heer van Aken exploiteert hier een boomkwekerij waarvoor reeds een loods ter plekke gesitueerd is.

Hiervoor is een bestemmingsplan opgesteld. Het college heeft dan ook op 9 februari 2010 besloten het ontwerpbestemmingsplan voor eenieder ter inzage te leggen.

Kennisgeving

Alle relevante stukken ten aanzien van het ontwerpbestemmingsplan worden ter inzage gelegd en er wordt de gelegenheid geboden om over dit voornemen een zienswijze naar voren te brengen. U kunt u reactie richten aan het college van B&W onder vermelding van ‘reactie ontwerpbestemmingsplan Spijperstraat 13 te Oud Gastel’.

Inlichtingen

Heeft u naar aanleiding van deze publicatie een vraag, dan kunt u terecht bij dhr. E. Wilmsen (390 792) van de afdeling Ruimtelijk Beleid.

Oudenbosch, 17 februari 2010

Burgemeester en wethouders van de gemeente Halderberge,

de secretaris,

H.J.J.M. Roels.

De burgemeester,

A.F.W. Osterloh.

Naar boven