stcrt-2010-2325-001.png Vaststelling structuurvisie Bedrijventerrein Stuivezand te Made

Burgemeester en wethouders van Drimmelen maken bekend dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 28 januari 2010 de Structuurvisie Bedrijventerrein Stuivezand heeft vastgesteld. De structuurvisie schetst op hoofdlijnen de ruimtelijke ontwikkeling van bedrijventerrein Stuivezand in Made voor de komende jaren. De visie gaat in dat verband in op de belangrijkste zaken van het te voeren ruimtelijke beleid en de manier waarop de gemeenteraad hieraan invulling wenst te geven. De structuurvisie is digitaal in te zien op www.drimmelen.nl (onder het kopje ‘Bestemmingsplannen/Projecten’).

De Structuurvisie heeft geen direct bindende werking voor burgers, maar waarborgt wel het voorkeursrecht van de gemeente ingevolge de Wet Voorkeursrecht Gemeenten. Tegen de vaststelling kan zodoende geen bezwaar/beroep worden ingesteld.

Indien u vragen heeft over de structuurvisie bedrijventerrein Stuivezand kunt u contact opnemen met dhr. P. Bauer, afdeling grondgebied bereikbaar via 0162-690204 of pbauer@drimmelen.nl

Made, 18 februari 2010

Burgemeester en wethouders van Drimmelen,

C. Smits,

secretaris.

G.L.C.M. de Kok,

burgemeester.

Naar boven