stcrt-2010-2324-001.png Ontwerpbestemmingsplan Warffum centrum

De gemeente Eemsmond bereidt voor het centrum van Warffum een nieuw bestemmingsplan voor. Het gaat om een actualisatie van het huidige bestemmingplan Warffum kom van 1998. Het plan betreft hoofdzakelijk het beschermd dorpsgezicht en het gebied tussen de Noorderstraat en de Juffer Marthastraat. Doel van het actualiseren is een bestemmingsplan dat aansluit op de huidige inzichten en de bestaande situatie en waarmee ongewenste ontwikkelingen worden voorkomen.

Ter inzage

Artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening

Van vrijdag 19 februari tot en met donderdag 1 april 2010 ligt het ontwerpbestemmingsplan Warffum centrum ter inzage bij de publieksbalie van het gemeentehuis, Hoofdstraat-West 1 in Uithuizen. U kunt het bestemmingsplan ook downloaden van www.eemsmond.nl. Ga daarvoor naar de pagina Nieuws → Plannen en projecten → Plannen.

Reacties

Tot en met donderdag 1 april 2010 kunt u via een zienswijze reageren op het ontwerpbestemmingsplan. Dat kan schriftelijk of mondeling. U kunt uw schriftelijke zienswijze richten aan de gemeenteraad van Eemsmond, Postbus 11, 9980 AA Uithuizen. Of neem voor een mondelinge zienswijze contact op met Ria Uilenberg van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling via (0595) 43 75 90.

Naar boven