stcrt-2010-2323-001.png Ontwerpbestemmingsplan ‘Korte Molenstraat 40a’ ter inzage

Burgemeester en wethouders van de gemeente Veenendaal maken bekend dat met ingang van 18 februari 2010 het ontwerpbestemmingsplan ‘Korte Molenstraat 40a’ ter inzage ligt.

Begrenzingen

Het plangebied ‘Korte Molenstraat 40a’ wordt begrensd door de Zandstraat, De Terp, de Molenstraat en de Korte Molenstraat.

Inhoud bestemmingsplan

Het bestemmingsplan ‘Korte Molenstraat 40a’ is gericht op het planologisch-juridisch formaliseren en faciliteren van de bouw van 3 woningen op het perceel aan de Korte Molenstraat 40a.

Ter inzage

Het plan met bijlagen, waaronder de zakelijke beschrijving van de openbare onderdelen van de door de gemeente met de initiatiefnemer afgesloten exploitatieovereenkomst, ligt met ingang van donderdag 18 februari 2010 gedurende 6 weken (dus tot en met 31 maart 2010) ter inzage in het gemeentehuis bij het Omgevingsloket, Raadhuisplein 1 te Veenendaal. Deze balie is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 13.00 uur. Op donderdagen is de balie ook ’s middags geopend van 13.00 tot 17.00 uur.

Websites

Zowel op de website van de gemeente Veenendaal (www.veenendaal.nl) als op www.ruimtelijkeplannen.nl kunt u het ontwerpbestemmingsplan inzien. Op de website van de gemeente Veenendaal onder ‘Bestuur en organisatie/Bekendmakingen’.

Reageren

Tot 1 april 2010 kan eenieder zijn of haar zienswijzen ten aanzien van het ontwerpbestemmingsplan naar keuze schriftelijk, via de e-mail of mondeling indienen.

Schriftelijk

Uw schriftelijke zienswijze kunt u sturen naar de raad van de gemeente Veenendaal, postbus 1100, 3900 BC Veenendaal.

E-mail

Via de e-mail (info@veenendaal.nl) kunt u uw zienswijze richten aan de raad van de gemeente Veenendaal.

Mondeling

Voor het mondeling indienen van uw zienswijze kunt u een afspraak maken met de heer IJ.J. van Soest van de afdeling Beleid en Ontwikkeling, telefoonnummer (0318) 53 83 41.

Meer informatie

Als u nog vragen heeft over het indienen van zienswijzen of het ontwerpbestemmingsplan kunt u eveneens contact opnemen met de heer Van Soest van de afdeling Beleid en Ontwikkeling via bovengenoemd telefoonnummer.

Veenendaal, 17 februari 2010

Naar boven