stcrt-2010-2213-001.png Ontwerpprojectbesluit ‘herbouw woning Belversestraat 21 in Haaren’

Haaren:

  • Belversestraat 21, sectie B nr. 1899, 5076 PV

Burgemeester en wethouders van Haaren maken bekend dat in het kader van de procedure ex artikel 3.11 van de Wro voor iedereen ter inzage ligt het ontwerpprojectbesluit ‘Herbouw woning Belversestraat 21 in Haaren’.

Het ontwerpprojectbesluit, ontwerpbouwvergunning, en de ruimtelijke onderbouwing van het plan liggen met ingang van donderdag 18 februari 2010 gedurende zes weken (tot donderdag 1 april 2010) ter inzage. De stukken zijn in te zien bij de balie van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling tijdens de openingstijden van het gemeentehuis in Haaren. Het plan is ook te raadplegen op onze website www.haaren.nl → wonen en omgeving → ruimtelijke projecten.

Het projectbesluit heeft betrekking op de herbouw van een agrarische bedrijfswoning. Op deze locatie wordt een boerderij en het schop hergebouwd met een totale inhoud van 1050m3. De geplande herbouw zal op deze locatie een meerwaarde leveren voor de ruimtelijke kwaliteit en belevingswaarde van het cultuurhistorisch lint van de Belversestraat. Wij zijn daarom bereid om via een projectbesluit voor dit plan af te wijken van de in het bestemmingsplan ‘Buitengebied’ bepaalde inhoudsmaat van 750m3 voor een agrarische bedrijfswoning.

Tijdens bovengenoemde periode kan iedereen zienswijzen indienen bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 44, 5076 ZG Haaren.

17 februari 2010

Naar boven