stcrt-2010-2207-001.png Vaststellen partiële herziening bp Kelperweg 23 te Kelpen-Oler

Vaststelling partiële herziening bestemmingsplannen ‘Buitengebied 1998 van de gemeente Nederweert’ en ‘Buitengebied Heythuysen 1999 van de gemeente Leudal’ t.b.v. Baets Handel en Transport BV, Kelperweg 23 te Kelpen-Oler.

Burgemeester en wethouders van de gemeente Nederweert respectievelijk van de gemeente Leudal maken, ingevolge het bepaalde in artikel 26 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening bekend, dat de gemeenteraad van Nederweert respectievelijk van Leudal op 15 december 2009 het bestemmingsplan partiële herziening bestemmingsplannen ‘Buitengebied 1998 van de gemeente Nederweert’ en ‘Buitengebied Heythuysen 1999 van de gemeente Leudal’ t.b.v. Baets Handel en Transport BV, Kelperweg 23 te Kelpen-Oler ongewijzigd heeft vastgesteld.

Genoemde bestemmingsplannen worden gewijzigd ten behoeve van de voorgenomen uitbreiding van het bedrijf ‘Baets Handel en Tansport BV’ aan de Kelperweg 23 te Kelpen-Oler in combinatie met de aanleg van natuur (natuurcompensatieplicht).

Het vaststellingsbesluit en het bijbehorende plan alsmede alle daarop betrekking hebbende stukken liggen met ingang van vrijdag 19 februari 2010 gedurende 6 weken, aldus tot en met donderdag 1 april 2010 tijdens de openingstijden van de gemeentehuizen ter inzage bij:

  • het Loket Bouwen Wonen en Milieu in Roggel, Markt 6 en de publieksbalie in Heythuysen, Dorpstraat 1;

  • de klantenbalie in het gemeentehuis van Nederweert, Raadhuisplein 1.

Het plan wordt tevens digitaal beschikbaar gesteld via de website www.leudal.nl onder het kopje Wonen en Leven/Bouwen en Wonen/Bestemmingsplannen.

Gedurende genoemde termijn kan beroep worden ingesteld tegen het vaststellingsbesluit door belanghebbenden die tevens naar aanleiding van het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad van Leudal of Nederweert een zienswijze hebben ingediend.

Ook kan beroep worden ingesteld door belanghebbenden die aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest zich tijdig met een zienswijze te richten tot de gemeenteraad van Leudal of Nederweert.

Het beroep dient te worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Zij die beroep instellen, kunnen tevens een verzoek doen tot het treffen van een voorlopige voorziening. Dit verzoek moet worden gericht aan de voorzitter van de voornoemde Afdeling.

Heythuysen\Nederweert, 17 februari 2010

Naar boven