stcrt-2010-2206-001.png Voornemen tot het nemen van een projectbesluit ex artikel 3.10 Wro op het perceel kadastraal bekend sectie G, nummer 867 (Rulselaan/Frans Halslaan)

Burgemeester en wethouders hebben het voornemen om met toepassing van artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening medewerking te verlenen aan een projectbesluit ten behoeve van het oprichten van een tweetal ruimte voor ruimte woningen op het perceel kadastraal bekend gemeente Heeze, sectie G, nummer 867 (Rulselaan/Frans Halslaan)

Het ontwerpbesluit tot het nemen van het projectbesluit met de daarbij behorende stukken ligt met ingang van donderdag 18 februari 2010 gedurende zes weken en derhalve tot en met woensdag 31 maart 2010 (tijdens de openingsuren) ter inzage in de hal van het gemeentehuis te Heeze. Gedurende de termijn van terinzagelegging kan een ieder schriftelijk dan wel mondeling zijn/haar zienswijze kenbaar maken bij burgemeester en wethouders van Heeze-Leende, Postbus 10.000, 5590 GA Heeze. Na afloop van de van toepassing zijnde termijn wordt het definitieve besluit opgesteld. Tegen dit definitieve besluit kunnen alleen diegenen die zienswijzen hebben ingediend en tevens zijn aan te merken als belanghebbenden, in beroep gaan bij de rechtbank te ’s-Hertogenbosch.

Indien u mondeling zienswijze wilt indienen, wordt u in de gelegenheid gesteld om dit te doen op donderdag 18 maart 2010 in de vergaderruimte van het gemeentehuis te Heeze. Aanvang van deze bijeenkomst is om 10.00 uur. Indien u gebruik wilt maken van deze mogelijkheid kunt u zich tot en met maandag 15 maart 2010 telefonisch aanmelden bij de heer T. Matheeuwsen van de afdeling Beleid.

Naar boven