Besluit van de Minister van Economische Zaken en het Algemeen Bestuur van NWO van 5 februari 2010, nr. WJZ/9220432, houdende wijziging van het Besluit mandaat, volmacht en machtiging algemeen directeur SenterNovem en algemeen directeur van NWO betreffende de uitvoering van de Subsidieregeling Smart Mix

De Minister van Economische Zaken en het Algemeen Bestuur van NWO,

Gelet op afdeling 10.1.1 van de Algemene wet bestuursrecht;

Gezien de schriftelijke instemming van de algemeen directeur Agentschap NL en de schriftelijke instemming van het Algemeen Bestuur en algemeen directeur van NWO;

Besluiten:

ARTIKEL I

Het Besluit mandaat, volmacht en machtiging algemeen directeur SenterNovem en algemeen directeur van NWO betreffende de uitvoering van de Subsidieregeling Smart Mix wordt als volgt gewijzigd:

A

Artikel 1, onderdelen a en d, komen als volgt te luiden:

  • a. Agentschap NL: Agentschap NL van het Ministerie van Economische Zaken;

  • d. Smart Mix-secretariaat: samenwerking tussen NWO en Agentschap NL met als doel de uitvoering van de Subsidieregeling Smart Mix;.

B

In de artikelen 2, 3 en 4 wordt de zinsnede ‘algemeen directeur van SenterNovem’ telkens vervangen door: algemeen directeur Agentschap NL.

C

Artikel 6, eerste lid, komt te luiden:

  • 1. Externe correspondentie wordt vastgelegd op briefpapier van het Smart Mix-secretariaat, waarop verwezen wordt naar NWO/Agentschap NL.

D

Artikel 8 komt te luiden:

Artikel 8

Dit besluit wordt aangehaald als: Besluit mandaat, volmacht en machtiging algemeen directeur Agentschap NL en algemeen directeur van NWO betreffende de uitvoering van de Subsidieregeling Smart Mix.

ARTIKEL II

Dit besluit treedt in werking met ingang van de dag na dagtekening van de Staatscourant waarin het wordt geplaatst en werkt terug tot en met 1 januari 2010.

Dit besluit zal in de Staatscourant worden geplaatst.

Den Haag, 5 februari 2010

De Minister van Economische Zaken,

M.J.A. van der Hoeven.

Het Algemeen Bestuur van NWO,

namens deze:

de voorzitter van het Algemeen Bestuur van NWO,

J.J. Engelen.

Tegen dit besluit kan degene wiens belang rechtstreeks bij dit besluit is betrokken binnen 6 weken na de dag van dagtekening van deze Staatscourant een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij het Algemeen Bestuur van NWO, Postbus 93138, 2509 AC ’s-Gravenhage.

Naar boven