stcrt-2010-2183-001.png Intrekking aanwijzingsbesluit Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant voor het perceel Oostrikkerdijk 20 te Leende

Op 25 maart 2009 maakten burgemeester en wethouders bekend dat de gemeenteraad op 2 februari 2009 het bestemmingsplan ‘Buitengebied Heeze-Leende’ gewijzigd heeft vastgesteld en dat Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant bij besluit van 10 maart 2009 een aanwijzingsbesluit hadden genomen voor onder andere de nieuwe bouwvlakken met de bestemming ‘Wonen (W)’ op het perceel Oostrikkerdijk 20 te Leende.

Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant hebben op 2 februari 2010 het aanwijzingsbesluit voor het perceel Oostrikkerdijk 20 te Leende ingetrokken. Burgemeester en wethouders maken nu dan ook bekend dat het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan ‘Buitengebied Heeze-Leende’ d.d. 2 februari 2009 ook geldt voor het perceel Oostrikkerdijk 20 te Leende.

Het vaststellingsbesluit, het aanwijzingsbesluit en het besluit tot gedeeltelijke intrekking van de aanwijzing en de daarbij behorende stukken liggen met ingang van 18 februari 2010 tot en met 31 maart 2010 voor eenieder ter inzage in de hal van het gemeentehuis. Tevens zijn het vaststellingsbesluit, het aanwijzingsbesluit en het besluit tot gedeeltelijke intrekking van de aanwijzing en de daarbij behorende stukken digitaal in te zien op de website van de gemeente (www.heeze-leende.nl).

Gedurende de periode van terinzagelegging kan tegen het vaststellingsbesluit, voor zover dit betrekking heeft op het perceel Oostrikkerdijk 20 te Leende, beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag Beroep kan worden ingesteld door belanghebbenden. Indien beroep is ingesteld kan tevens een verzoek om een voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. De werking van het besluit wordt dan in ieder geval opgeschort tot op het verzoek om voorlopige voorziening is beslist.

Naar boven