stcrt-2010-2177-001.png Vastgesteld bestemmingsplan Aalten-Zuid, Keizersweg 88

De gemeenteraad heeft op 26 januari 2010 het bestemmingsplan Aalten-Zuid, Keizersweg 88 gewijzigd vastgesteld. Dit plan maakt mogelijk dat het bedrijfspand op het perceel Keizersweg 88 in Aalten deels wordt gesloopt en verbouwd tot woongebouw.

Terinzagelegging

Met ingang van 19 februari 2010 ligt het raadsbesluit met bijbehorende stukken gedurende zes weken voor iedereen ter inzage. U kunt de stukken tijdens kantooruren inzien in het gemeentehuis (dependance Nassaustraat 5 te Aalten) of bekijken via onze internetsite www.aalten.nl, daarna doorklikken naar: → beleid en plannen → ruimtelijke plannen → plannen in vastgestelde fase.

Beroepsmogelijkheid

Tegen het ontwerp van het plan zijn geen zienswijzen naar voren gebracht. Wel heeft de gemeenteraad bij de vaststelling wijzigingen in het plan aangebracht. Een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zijn zienswijze bij de gemeenteraad naar voren te brengen, alsmede een belanghebbende die bezwaar heeft tegen de door de gemeenteraad aangebrachte wijzigingen kan gedurende de termijn van terinzagelegging beroep instellen.

Uw beroepschrift kunt u indienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Het instellen van beroep schorst het besluit niet. Degene die beroep instelt kan daarnaast een verzoek om voorlopige voorziening (schorsing) indienen bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Indien een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het team VRO via telefoonnummer. (0543) 49 31 52.

Naar boven