Ontwerpprojectbesluit Vestiging kinderdagverblijf/bso Ons Doelstraat 44

Burgemeester en wethouders van de gemeente Boxtel maken bekend het voornemen te hebben om op basis van artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) een projectbesluit te nemen voor de vestiging van een kinderdagverblijf / buitenschoolse opvang op het perceel Ons Doelstraat 44.

Inzage

In verband hiermee liggen, ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.11 van de Wro, juncto afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht, het ontwerpprojectbesluit, de ruimtelijke onderbouwing en de hierbij behorende stukken ter inzage. Met ingang van vrijdag 31 december 2010 kunt u gedurende een periode van zes weken, dus tot en met donderdag 10 februari 2011, de stukken inzien bij de afdeling Wonen en Milieu in het gemeentehuis, ingang Markt. Het gemeentehuis is geopend op werkdagen van 8.30 tot 12.30 uur en verder na een telefonische afspraak, (0411) 65 59 49.

Ook digitaal zijn de stukken te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl

Zienswijze

Tot en met donderdag 10 februari 2011 kan éénieder naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze naar voren brengen bij het College van burgemeester en wethouders van de gemeente Boxtel. In de zienswijze moet duidelijk worden aangegeven op welke onderdelen van het ontwerpprojectbesluit deze betrekking heeft. Een schriftelijke zienswijze geniet de voorkeur en kunt u sturen aan het College van burgemeester en wethouders van de gemeente Boxtel, Postbus 10000, 5280 DA Boxtel. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze of voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de behandelend ambtenaar van de afdeling Wonen en Milieu, (0411) 65 59 49.

Boxtel, 30 december 2010

Burgemeester en wethouders van Boxtel,

F.H.J.M. van Beers,

burgemeester.

J.K. Fraanje,

secretaris.

Naar boven