Gewijzigde vaststelling bestemmingsplan Zuwe Zorgcentrum Woerden

De gemeenteraad van Woerden heeft op 15 december 2010 het bestemmingsplan Zuwe Zorgcentrum Woerden gewijzigd vastgesteld.

Plangebied/doel/wijzigingen

Het plangebied omvat het terrein Utrechtsestraatweg 50 in de kern Woerden tussen de Utrechtsestraatweg, de Prins Mauritssingel en de Vossenschanslaan. Doel is om herontwikkeling van het zorgcentrum mogelijk te maken.

De wijzigingen zijn te vinden in de bij het raadsbesluit behorende ‘Staat van wijzigingen’. Belangrijkste wijziging is verlaging van de bouwhoogte van het hoofdgebouw tot ten hoogste 19 meter.

Bestemmingsplan inzien

Het vastgestelde plan ligt gedurende zes weken ter inzage vanaf donderdag 30 december 2010 tot en met woensdag 9 februari 2011. In deze periode kunt u tijdens de openingsuren het plan en de bijbehorende relevante stukken inzien in de Koepel van het Stadhuis, Blekerijlaan 14 te Woerden.

Daarnaast is het bestemmingsplan in te zien op de gemeentelijke website www.woerden.nl en op www.ruimtelijkeplannen.nl. (planidentificatie is: NL.IMRO.0632.ZuwezorgWoerden-bVA1)

Beroep instellen

Het beroep kan worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State

Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Inwerkingtreding bestemmingsplan

Het besluit van de gemeenteraad treedt in werking de dag na afloop van de beroepstermijn. Het indienen van beroep leidt niet tot uitstel van de inwerkingtreding. Voor uitstel (of schorsing) dient tevens binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening te worden ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State (op genoemd adres). De inwerkingtreding wordt dan uitgesteld tot er een beslissing van de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak op het verzoek is genomen.

Zowel voor het instellen van een beroep en het indienen van een verzoek om voorlopige voorziening dient een vergoeding (griffierecht) te worden betaald aan de griffie van de afdeling bestuursrecht-spraak.

Meer informatie

Voor meer informatie over het bestemmingsplan of de procedure kunt u zich wenden tot de behandelend medewerker C.T. Vermeulen, tel. 0348-428361 of vermeulen.c@woerden.nl

Woerden, 29 december 2010

Burgemeester en wethouders van Woerden.

Naar boven