Inspraak voorontwerp bestemmingsplan ‘Buitengebied, partiële herziening Allemawei 10 te Oudwoude’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Kollumerland c.a. maken overeenkomstig het bepaalde in artikel 1.3.1 Besluit ruimtelijke ordening bekend dat op grond van de gemeentelijke inspraakverordening ter inzage ligt het voorontwerp bestemmingsplan ‘Buitengebied, partiële herziening Allemawei 10 te Oudwoude’.

Het bestemmingsplan heeft betrekking op het veranderen van de huidige agrarische bestemming naar een recreatiebestemming met nadere aanduidingen. Het plan voorziet in het realiseren van verschillende recreatieve functies op het perceel, zoals een groepsaccommodatie/bed & breakfast/mini-appartement, een kleinschalig kampeerterrein, en de combinatie van recreatie en paardensport. De werkzaamheden op het perceel zullen worden verricht samen met mensen met een beperking, tijdens dagbesteding of logeerverblijf.

Het voorontwerpbestemmingsplan met de bijbehorende stukken ligt met ingang van woensdag 29 december 2010 gedurende een termijn van 6 weken voor eenieder ter inzage tijdens openingstijden in het gemeentehuis,Van Limburg Stirumweg 18 te Kollum.

Ook is het bestemmingsplan beschikbaar en in te zien op de website van de gemeente, www.kollumerland.nl, bij informatie over / bouwen en wonen.

Gedurende voornoemde termijn kunnen ingezetenen en belanghebbenden een schriftelijke reactie indienen bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 13, 9290 AA te Kollum. Wilt u buiten openingstijden van het gemeentehuis het plan inzien of mondeling een inspraakreactie indienen, dan kunt u binnen de termijn van de ter inzage legging een afspraak maken met de afdeling VROM, telefoon 0511-458 888.

Naar boven